Kustbewaking

Beveiliging van grote gebieden zoals kustzones is vaak moeilijk te realiseren omdat het om een grote oppervlakte gaat. Videoanalyse met vaste camera's mag dan prima zijn voor perimeterbewaking, hier zou dit te veel camera's vergen.

Acic PanoramaDetection ® biedt een vernieuwende oplossing voor dit probleem via analyse op basis van een overzichtsbeeld samengesteld met een mobiele camera die de volledige zone bestrijkt. Hierdoor kan het totale aantal camera's worden beperkt en kunt u toch indringers detecteren in grote zones en over grote afstanden.

Acic PanoramaDetection ® maakt hiervoor gebruik van een warmtebeeldcamera gemonteerd op een mobiele eenheid die de volledige te bewaken zone kan bestrijken. De videoanalyse gebeurt tijdens de beweging.

Filtercriteria zoals omvang van voorwerpen of observatietijd bepalen de detectie. De configuratie gebeurt via een webinterface, de exploitatie (weergave van video's, alarmen, overzichtsbeelden enz.) via een speciale grafische interface.

          Voordelen van het product Acic PanoramaDetection :

Het gebruik van een camera laat in vergelijking met andere technieken toe om de
eerste twijfel weg te nemen en om de dreiging snel in te schatten.

Andere technieken zijn vaak duurder,

Dankzij zijn absoluut doellocatiesysteem kunnen de huidige positie van de camera en
die van de gedetecteerde doelen op een kaart worden weergegeven

De oplossing AcicPanoramaDetection ® die uitgaat van standaard camerabewakingsmateriaal dat zijn deugdelijkheid op de beveiligingsmarkt heeft bewezen, wordt aangeboden tegen een uiterst scherpe prijs in vergelijking met concurrerende oplossingen die hoofdzakelijk op basis van een radar werken.

Het gebruik van ONGEKOELDE warmtebeeldcamera's beperkt het onderhoud tot een minimum.
 

 

developed by easy-concept login