Ontwikkeling op maat

Onze producten zijn ontworpen om aan de meeste behoeften van onze klanten en partners te voldoen.

Om echter zo goed mogelijk op de vraag in te spelen, kunnen we onze producten aanpassen of een volledig systeem met videoanalyse als meerwaarde ontwikkelen.

Casestudy's


     Systeem om schepen in sluizen te detecteren

  Deze ontwikkeling werd gerealiseerd om de aanwezigheid van schepen in een sluis te detecteren voor de deuren automatisch worden gesloten. Zonder deze detectie is het gevaarlijk om sluizen vanop afstand te bedienen, hoewel deze trend onvermijdelijk is. Dit project werd in Nederland gerealiseerd door een server met onze software toe te voegen, de beelden van de bestaande camera's over te nemen en contact te leggen met het SCADA-systeem ter plaatse. Mits een kleine aanpassing kan deze oplossing ook in België of elders worden ingezet..

   

       Systeem voor zeebewaking met bewegende camera


  Deze voorziening werd ontwikkeld in samenwerking met verschillende fabrikanten (Videotec voor de mobiele koepel, FLIR voor de warmtebeeldcamera) en een integrator (COMTEC) om de bewaking van een haven en de kust te verzekeren, schepen te detecteren en de bewakingsoperatoren in de controlekamer een visueel overzicht te bieden. Hieruit is Acic PanoramaDetection® ontstaan. ACIC ontwikkelde een panoramische video compositingsoftware (GIGAPixels), paste zijn visionalgoritmen aan en werkte communicatieprotocols uit om de subsystemen te controleren. 

   

       Mobiele camerabewakingskit om 'automatisch te schaduwen'


  Speciale politie-eenheden waren op zoek naar een camerabewakingssysteem dat gemakkelijk en snel kon worden verplaatst en verstopt achter een venster en waartoe ze op afstand via een draadloos systeem toegang konden hebben (3G). ACIC koos, assembleerde en integreerde de verschillende componenten zodat die in een tas konden worden meegenomen. Het ging om camera's, lenzen, een 3G-modem, een compacte server voor beeldanalyse, harde schijven enz. Een belangrijk deel van het project werd besteed aan de ontwikkeling van de toepassing om op afstand toegang te krijgen tot de opgeslagen video's op basis van alarmen en tot de videostreams.

   

developed by easy-concept login